Sökes: Lesbisk kvinna!

Charmerande ung man i sina bästa år söker trevlig kattälskande lesbisk kvinna att dela hus och hem med. Även om jag inte bidrar till försörjningen med annat än kärlek så är jag helt säker på att vi ändå kan trivas tillsammans. Jag är en helt klart unik personlighet! Förutom att jag kräver både egen matplats och toalett så anser jag dessutom att det är du som haft tur som träffat mig! Just nu bor jag i ett kollektiv tillsammans med ett 30-tal andra individer, av både oklart ursprung och tidigare förflutet.

Är du intresserad? Inte? En bild på mitt vackra yttre kanske får dig att ändra uppfattning?

bigger

Det här är då jag, katten Bigger, inte riktigt vad du väntade dig, eller hur? Nu låter min annons troligen mindre märklig. Jag bor på Örebro Katthem och letar eftet ett eget hem hos en snäll familj. Mitt problem är att jag är jätterädd för män. Troligen blev jag misshandlad av mannen i min gamla familj, med all säkerhet när resten av familjen var borta, för jag har inget problem med män om det finns en tjej i närheten som jag litar på.

Så, därför söker jag, Bigger, en trevlig kattälskande lesbisk tjej från  Örebro eller omnejd som kan älska mig lika mycket som jag kommer älska henne!

Med vänliga hälsningar

Bigger

P.S. Jag och flera av mina vänner, däribland Snygga Sinai, finns på www.orebrokatthem.com

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Sökes: Lesbisk kvinna!”

  1. Du är ett snille, du… tänk efter: Hur stor chans att en karl-rädd katt får det bra i ett hetero-hem? Möjligheten ökar med ca 300 % i ett hem där majoriteten vuxna hemmavarande är av kvinnligt kön. Du fattar väl hur positivt det skulle vara för Bigger!???
   TassKram Wikki

 1. Biggers NA-annons inlagd! Den kommer in i tidningen på lördag och upp på na.se vilken minut som helst (eller nåt), och till webbnnonsen snodde jag den här underbara texten du skrivit om bigger! ;P Supersnyggt ju! 😀
  //Josse

 2. Hm.. Inte tänkt på att det finns många singel tjejer? Som kanske helt enkelt inte vill ha en kille i sitt liv, men en katt? haha, palla att bara söka lesbiska 😛

  1. Hm, det är väl sant att det finns karlfria singeldamer som inte är lesbiska. Men de är svåra att hitta. Dyker någon upp så tror jag förstås de är lika välkomna!
   KvällsSpinn Wikki

  1. Då är du välkommen till katthemmet – alla kontaktuppgifter finns på sidan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *