Det var inte så farligt att vaccineras!

Veterinär Maria är så jättesnäll, och det var en spännande mottagning att sniffa runt i!

__large173

…men jag vägrade sitta still i mattes knä, jag ville ju in och hälsa på Maria! Och hon undersökte mej ända ut i svanstippen och jag kröp glatt upp i hennes famn. Hon sa att jag är en varm och social katt!

__large174

Sedan kom sticket, jag pep lite. Men bara lite. Sedan ville jag på upptäcktsfärd igen:

__medium7

Ska bli kul att komma tillbaka om ett år och vaccinera mej igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Det var inte så farligt att vaccineras!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *