Nattpromenad med matte!

Igår kväll var matte och jag ute och gick i mörkret, jättehärligt! Det häftiga med matte är att hon inte är det minsta mörkrädd, vi kan smyga i skogen och tassa överallt, och hon verkar se riktigt bra i mörkret också. Vi var t o m ute och gick så länge så att vi kunde möta husse när han kom från jobbet med sena bussen!

Men sedan var det onekligen sköööönt att komma in! – Jag tänker på alla missar som gått ute och frusit i natt… som inte har en famn att krypa in i, eller en skål grädde som väntar. Att jag är en lyckligt lottad kisse!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nattpromenad med matte!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *