Mitt katthem…

alicebanner2

…ja alltså: det jag kom ifrån en gång. Då när jag hette Puzzlan efter att ha hetat Godis. Men nu är jag Wikki, the One and Only!

Länk till katthemmet finns en bit ner i min sidokolumn, där finns bilder på massor av missar som längtar efter en människa! Gå in, läs! Hälsa på dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mitt katthem…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *