Husse nu är du väl lycklig?

Även om du tappat rösten, så har du hittat ett jobb ända till den 15/12, grattis! Kan vi fira med en burk tonfisk???

__large166

Om årstiden hade tillåtit så skulle jag ha tassat ut och plockat en blomma till dig! Du får en på bild istället!  TassFive!!!

Stolt spinnande Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Husse nu är du väl lycklig?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *