Katten som vill bo i pannrummet

På en hylla nästan ända upp under taket, inne i det mörka varma pannrummet – ja dit vill gammelkatten Semlan!

__large165

…alternativt en hylla i garderoben. Kolla in det belåtna kattleendet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Katten som vill bo i pannrummet”

  1. Jag föredrar mina utkiksplatser; högst upp på bokhyllan. Eller annars intill husse!
   Klapp till Doris! *spinn spinn*
   Wikki

 1. Först: Förlåt för mitt super sega svar. Sen: Smirnoff kommer och går, han är borta alltifrån några dagar till som längst tre veckor. Det gör mig väldigt orolig, men jag har börjat blivit mer och mer van. Det är hans sätt att leva och jag kan inte göra så mycket åt det (tyvärr XD). Antagligen är han ute och spanar in sitt revir, eftersom han aldrig har några sådana tendenser hemma. Det var en fråga om just det här i en tidning för några veckor sen, mamma klippte ur den och satte den på kylskåpet. Det kanske är knasigt, men vi kan titta på den och tänka ”det han gör är normalt, han kommer hem snart” och känna oss lite mer lugna. Han är hemma nu, kom hem igår :)(efter att ha varit borta mer än två veckor) passar på att gosa med honom hela tiden nu när jag kan.

  1. Det är nog så att din Smirnoff är en vandrare. Kanske en sådan där som har flera hem som han adopterat in sig i. Vissa katter är bara så.
   Men mest av allt är varje katt sin egen!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *