Häftiga kattnyllen i raku!

Åh mina tassar! Tänk om ni kunde göra mer än sätta spår i leran? Keramikern Johan Thunell har gjort dessa uttrycksfulla missar:

IslBG
IslBG

Jag skulle vara stolt om jag kunde få sitta modell för en sådan här kisse? Tänk er en Wikki i keramik?

IslBG
IslBG

Fast jag vill nog bli avbildad leende?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *