Bild på pannrumskatten

…har beställts, här kommer hon, tronande på hyllan över vedhögen:

__large167

I pannrummets varma dunkel kan Semlan sova i timtal, trygg och nöjd på sin mjuka filt.

__large168

Hon är en mycket vacker katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bild på pannrumskatten”

  1. ”Och vissa kockar är en skumma ena, men det brukar oftast vara kul människor samtidigt!
    Har du något bra tips på gourmetkattmat i kock-erfarenheten? Min husse gör en dängarns soppa, och med lite tur så kryddar jag med några pälsstrån…
    TassKram Wikki”

    Tja, det jag har har fått höra är att för mycket rå fisk hämmar upptaget av thiamin, för katter. Och att fisk bör få ett uppkok innan det serveras. Men jag vete fasiken om det är sant? Någon som vet mer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *