Jag tassade in på Marcus Birros blogg

och lämnade ett litet tassavtryck. Hoppas att han uppskattade det. Jag är ju bara en katt…

Ibland undrar jag vad jag håller på med. Hur ska mina kattiga små ord märkas hos en man som har över 1000 inlägg i sin blogg och över 20 000 kommentarer? Men så tänker jag – för mig syns de… det räcker!

Å andra sidan; jag tänker inte så noga. Jag är katt och bara GÖR. Hela mitt liv är ett tidslöst nu. Må mänskligheten avundas mig…?

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag tassade in på Marcus Birros blogg”

  1. Om den gör. Dessutom är omtanke från djur väldigt uppskattat. Du har ju all tid i världen. Det har inte han, men även om han inte har tid att kommentera så blir han säkert väldigt glad över tassavtrycket.

    1. Vad jag blir glad av dina kommentarer! Du förmedlar en så självklar empati och värme, så att svansen fluffar sig! Det kommer bara kattljuva vibrationer från dig och jag spinner av lycka!

      Ja man kan bara som katt kunna konstatera att varje människa är en människa som kan få en liten nospuff ibland!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *