Fler vackra kattsaker i keramik

För er som undrar, så har jag aldrig träffat Annika personligen, råkade bara se en bild i en Gotlandsbroschyr och blev nyfiken, så det kändes som en skattkammare man tittade in i när jag tassade fram hennes hemsida! Personligt, rustikt och charmigt. Här är några fler fina saker:

kattpartyfat

Den svartvita katten där till vänster skulle ju nästan kunna vara en Wikki?

kannor

Man blir glad av att se de här sakerna!

kattmus

…och de små tassavtrycken! Visst märks det att det är en sann kattmänniska som gjort dem?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *