Cat Conspiracy

Världen ser ut som den gör, men snart tar vi katter över! Då minsann….

vapenkatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Cat Conspiracy”

    1. Vi gör så gott vi kan! Dock, Sverige just nu är höstigt, regnblött, råkallt, på väg mot årstiden som bara skidfantasterna vill ha…. Jag anlägger tjock vinterpäls och matte tycker att jag börjar likna en välgödd ryamatta!
      Blir så glad glad glad för tassavtryck från down-under. Krama din söta Cookie när hon kommer fram – inte långt kvar nu eller hur?
      TassKramar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *