Otto och jag kan starta ett kattkompani?

katrust

Stina (www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp) Eyescreamtattoo och jag funderar på om hennes Otto skulle vara snygg i denna topprustning!??? Eller om den skulle passa mej?

Husse, börja bygga åt mej, tack! Jag vill hellre ha en sån här i julklapp?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Otto och jag kan starta ett kattkompani?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *