Semlans sommarstuga

_206

Semlan har ett litet ”katthus” på verandan hemma hos sig. Skulle det bli busväder eller att hon blir trött på att springa ute om dagarna när hennes människor är på sina jobb, så har hon en liten stuga med två sovrum, bäddat med mjuka fräscha sovplatser. Stugan är bottnad med en rejäl frigolitskiva, så det är skönt att krypa in där även vintertid. Dörrgluggarna är med lagom utkiksvy över hela trädgården och vidderna runtomkring, och ligger i riktning så att det inte blåser in. En del av taket är gjort lite utskjutande så att det blir en liten kattveranda också…

_207

Här syns hela ”katthuset” bakom godismumsande Ville… Det ska få lite ny takpapp innan hösten kommer, har stora husse lovat. Semlan spinner belåtet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Semlans sommarstuga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *