Den vackra egyptiskan…

…mörk och mystisk och med otroliga ögon, skulpterad i brons och ganska lik mig? bronskatt

Även om jag nu inte har guldring i nosen och öronen!

bronskatthel

Hm ja det måste erkännas att min profil är kanske inte helt överensstämmande med denna gudomlighet, och jag har lite mera päls men hållningen är minst lika anslående, inte sant?

_pr

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Den vackra egyptiskan…”

    1. Tänk om alla hade den respekten…. inte bara för katter utan för allt levande. Vilken fin värld vi skulle leva i då?
      Tasstankar från Wikki

      PS. Husse är jättelycklig. Han har gått upp till 63 kg nu och börjar känna att han har lite kött på benen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *