Jag har kollat på solförmörkelsen…

…tillsammans med matte och husse. Nog för att jag tycker solen förmörkas varenda kväll, så jag vet inte varför de gjorde sådant väsen av den, men så här såg det ut:

solfrm

(Robert Wahlström har tagit bilden med sin mobil Nokia N65 och ett teleskop idag. Från astronet.se.)

Jag lade mej i gräset och snoooooosade skönt, det var det bästa med utestunden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag har kollat på solförmörkelsen…”

    1. Tja och nästa solförmörkelse av den här konstiga sorten (som inte är den vanliga varje kväll – även i Australien) sker år 2126 säga det. Nå väl vad gör väl det bara man får en skön stund i gräset?
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *