Jag ska prova fästinghalsband med örtdoft!

När jag ska till landet härnäst ska jag få ett fint grönt halsband:

_205

Det ska dofta mynta, citron och eucalyptus. Ville och Mjurre kommer att tycka att jag doftar som en halstablett? Tja, bara det håller fästingarna borta så är jag nöjd!

Om någon har provat det här halsbandet och vet om det fungerar, så kan jag väl få ett utlåtande? Mjau tack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *