Usch jag får mögel i pälsen nästan av all fukt…

Ska sommaren regna bort? Det finns ingen värme på i ÖBO:s lägenheter och när vädret är så här, så blir det nästan råfuktigt. Särskilt om balkongdörren står på glänt. Både husse och jag är glada åt de elektriska värmefiltarna i sängen!

_196

Fast på den här bilden är prickarna i svansen små ogräsfrön, inget annat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Usch jag får mögel i pälsen nästan av all fukt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *