I en värld av buskar och grönt

__large91a

hittade jag mitt eget lilla ställe under en buske:

__large92a

Jag längtar dit igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “I en värld av buskar och grönt”

  1. Åh det var väldigt snällt – tack så mycket för din komplimang!
   Jag spinner av glädje!
   Tasskram Wikki

 1. Visst är det mysigt? 🙂
  Även Madame tycker faktiskt om att traska ut på gräset när hon hälsar på hos mina föräldrar. Fast bara när hunden är inomhus . . .

  1. JA, och jag tyckte verkligen att jag hittat MIN speciella buske att vara under… Det visade sig vara konKURRens om platsen dock, för alla de andra katterna hade också ”hittat” den. Långt före mej. Men jag fick låna den i alla fall.
   Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *