Tänk att få kissa utomhus… äntligen!

Äntligen kom tillfället som jag väntat på:

Nöjet att få gräva en toagrop utomhus, med mina egna tassar i alldeles vanlig jord:

_b37

Det kanske kan vara svårt för en människa att förstå hur ljuvligt det är för en kisse att få kissa på det sätt som naturen ordnat i tusentals år, istället för i konstgjord absorberande sand i en plastbox inomhus!

_b36

…och så följa de naturliga instinkterna att krafsa över och diskret dölja den lilla pölen. Ah, det gjorde gott i min kattsjäl!

(Jo då tassarna rengjordes grundligt sedan, som alltid efter toabesök!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *