Mattes mamma kommer!

Underbart, jag kommer att få extra mycket klappar och promenader! Och matte kan få lite hjälp, hon är så trött och sliten. Och husse kan få lite mamma-mat…. det gillar han!

Och så brukar hon alltid ha spännande påsar med saker med sig?! Jag kilar och sätter mig vid ytterdörren och väntar!

Tass på er!Wikki

_173

PS Snart ska jag träffa fina Mjurre också. Vi ska ha svart-vit midsommar ihop!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *