Jag letar efter vägen till landet

Det är sommar nu, mina tassar längtar efter gräset att springa i, springa lös och leka med mina kompisar! Jag ledde husse och matte ut på parkeringen och visade dem att jag letade efter stora mattes bil! Att jag vill åka nu, till deras land, vara fri katt ett tag?!! Snälla kan vi åka snart?

__large701

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag letar efter vägen till landet”

 1. Din blogg åkte tyvärr ut ur Gregorius BloggTopp och ned på ”Bubblar-listan” denna veckan!
  Men förtrösten icke – Det är bara se till att du får ordentligt röster från och med idag till nästa söndag,
  så åker den kanske upp igen 🙂
  Lycka Till!
  /GG

 2. Din blogg åkte tyvärr ut ur Gregorius BloggTopp och ned på ”Bubblar-listan” denna veckan!
  Men förtrösten icke – Det är bara se till att du får ordentligt röster från och med idag till nästa söndag,
  så åker den kanske upp igen 🙂
  Lycka Till!
  /GG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *