Jag fick min första äckliga lilla fästing!

Usch den satt i pälskråset under hakan, en liten rödbrun blodsugare och hade fräckheten att tugga på MIG!!! Matte hjälpte mig ta bort den bums, och sedan putsade jag pälsen noga.

Vilken sommar, förut fick man bladlus-klet i tassarna och nu detta. Plus att det regnar. Jag går och lägger mig i högen med ren tvätt, det är skönare….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag fick min första äckliga lilla fästing!”

    1. Jag vågar mej nog inte på cigarettändare i fall jag sätter fyr på pälsen? Grillad katt är ingen höjdare för en katt!
      Tass på dej!
      Wikki

  1. Fästingar är äckliga . . . Men mattar är bra på att ta bort såna! Fast inte jag dock . . . 🙁 Så det är nog tur att Madame är en innekatt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *