Ville knycker Mjurres svans?

Mina fina vänner Mjurre och Ville ska absolut konKURRera om allas gunst – att vara närmast och synas mest och få flest klappar. Säg den katt som inte är likadan?

_170

Nu råkar det vara bara Mjurres privilegium att få vara på köksbordet hemma hos dem, och det är Ville ganska avundsjuk på. Så här försöker han ta över, genom att hålla fast Mjurres viftande svansspets…

_171

Men Mjurre drar raskt åt sig sin alldeles egna svans…

_172

Jag är glad ändå, tycker Ville.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *