Så här går det till att rösta i bloggtävlingen

Varje dag är det ett antal finalister uppe till omröstning, olika varje dag. Det går bara att rösta på dem just DEN dagen. Min blogg är uppe för röstning på idag fredag den 30/5, så det är bara idag du kan gå in och rösta på mig – eller någon annan i dagens lista.

Röstningsmodulen hittar du genom att gå in på någon av följande bloggar:

Du kan öppna vilken du vill av ovanstående, det är samma röstningslista hos var och en av dem. Där letar du reda på ett inlägg rubricerat typ

dagenseller
dagens1 eller
dagens

väl där så finns det en rad som ser ut ungefär så här:

rsta

Klicka på den, så kommer själva röstningsverktyget upp. (Ja alltså inte på den här som jag har ritat här som bara är exempel, utan den du hittar i nån av bloggarna!)

Svårare än så är det inte!

Så rösta fredagens röst åt mig?!!

Tass på er!   Wikki som väntar på nästa final???…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *