Jag vill ha en liten liten firre att leka med?

Bara en liten!

drakfisk

(Bild lånad från Kolmårdens Djurpark!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag vill ha en liten liten firre att leka med?”

  1. Det är ju en drakfisk, har för mig att den ligger på plats 3 när det gäller jordens giftigaste fiskar. De har ett gift som är lika starkt eller starkare än en kobra, har för mig att det är i klass med kraitkobrans gift. En människa dör i alla fall om personen blir stucken av en drakfisk. Har inte haft drakfiskar själv, däremot olika sorters ålar, malar och ciklider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *