…och hur det gick för husse hos doktorn….

Ja det vet vi inte riktigt än, husse ska på ytterligare ny undersökning nästa vecka. Men det här var en som i alla fall konstaterade ”Du har ont, det är det ingen tvekan om. Nu ska vi inte ge oss förrän vi har hittat ett sätt att hjälpa dig!” och det var ju mer än vad såna doktorer lyckats säga tidigare. Den här ägnade husse en hel timme nästan och det var ju viss skillnad mot den förra som avfärdade honom efter fyra minuter (och ingen hjälp) trots nästan 40 graders feber och misstänkt hjärnhinneinflammation.

Fast som alltid när det var ny kontakt så var det tusen frågor och en av de roligaste var ”Har du haft någon kontakt med droger?” ”Ja” sa husse sanningsenligt, ”jag har snusat!” Varpå doktorn sneglade på sin snusdosa på skrivbordet med ett flin och sa skrattande ”Det räknas inte!”

Husse var totalt utsjasad och hade ont ont ont sedan när han kom hem. Någon mer smärtlindring har han ju inte fått ännu. Men håll tassarna att det här leder till nåt som blir bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “…och hur det gick för husse hos doktorn….”

  1. Du får ge husse massa helande energi Wikki, det vet jag att du är bra på. Även små doser hjälper.

    Duktig läkare husse träffade, sådant imponerar mig. Var med om att träffa en sådan läkare själv, dock inte för min räkning, förra veckan. Det värmde när en läkare tog sig tid och inte bara ”drog slutsatser ur tomma intet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *