Min specialsallad!

Kost är viktigt för en sund kropp, och här får du tips om den hemliga ingrediens som ger det svartaste hårstrå alldeles gnistrande av hälsa:

_155

Ampellilja (Chlorophytum comosum) som tillhör agavesläktet, är en älskad liten munsbit bland katter. Den är både god och absolut ofarlig för oss att knapra på. Matte hoppas nu på att få ha sina övriga krukväxter ifred…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min specialsallad!”

 1. Neeej!!! Tävlar vi mot varandra?
  Så ruskigt… Det har jag fasat för var enda gång, att jag ska tävla mot någon vars blogg jag själv gillar…
  Vi får väl se hur det går. Tror det kommer gå bra för dig!

 2. Tag kattvisan, men länka till mig, för jag skrev den själv. 🙂
  Jag hade inte förväntat mig att gå vidare, eftersom jag inte gjort någon reklam, men det var snällt av dig att säga att min blogg har något innehållsvärde, det gläder mig att höra. =)
  Tag hand om husse nu, jag har gått runt och varit sur över att han har ont. Lämnade minsann en lång kommentar på hans blogg också, för att jag är så sur på… högre makter, eller vem man nu ska skylla hans smärta på. Har börjat räkna honom som en riktig vän, din husse är hyvens helt enkelt 😀
  Nåväl, trevlig kväll.
  Tass!
  //MMM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *