Jag vill ha en liten liten firre att leka med? del 2

Eh okej en drakfisk är kanske för häftigt för mig, det här kanske är ett bättre val:

fcb

Annars är jag fullt nöjd om matte och husse kommer hem från fisket med en abborrstjärt som jag kan gnaga på?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag vill ha en liten liten firre att leka med? del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *