Korpens kattvisa

Den här kattvisan hittade jag på Korpens blogg, och blev bara så förälskad:

korpen1

kattvisan1
Av nån dum anledning vill Metrobloggen eller min dator inte låta mig klistra in text, så det fick bli en ”textbild”… här är länken till originalet  www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp och mästare till dikten är husses uppskattade vän som har skön känsla för hur det är att vara katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Korpens kattvisa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *