Skatorna har bråkat i natt igen….

Jag önskar mer än nånsin att vi hade JackFlashs pangpang att skrämma dom med. Nu när husse rentav somnat några timmar efter att ha varit vaken flera dygn i rad, så kommer dessa skränande flygterrorister och kvaddar alltsammans.

Matte varför satte du nät runt balkongen? Utan det så hade jag fixat flygfäna i ett NAFS!

_blandade_bilder_5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *