I dag börjar bloggtävlingen. Jag har varit uppe tidigt och vässat klorna!

Jag måste träna lite varje dag innan det är min tur på fredag. Titta på mina medtävlare lite och se hur de gör för att lyckas. Men det här klovässandet är mest för att husse ska till sjukhuset idag. Jag ska smyga ned i hans väska och om inte sjukhuset sköter om honom så ska jag allt prata allvar med dem!

Eller kanske bara se söt och vädjande ut som när jag vill ha godis? Det brukar ju fungera….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I dag börjar bloggtävlingen. Jag har varit uppe tidigt och vässat klorna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *