Mitt torn har flyttat på sig!

Mattes pappa kom till oss med möbler och plötsligt var inget sig likt i vardagsrummet… dom flyttade på mitt torn!

Men oj så bra det blev! Matte mekade och skruvade (Kom ihåg det alla bloggkatter, det är bonus att ha en händig matte! De kan åstadkomma underverk!) under min övervakning:

_152

och när allt var klart så hade jag fått en suverän ny plats mellan balkongdörren och stora fönstret, istället för hörnet längst in i rummet. Nu har jag översikt och koll direkt ner på skrivbordet (nära till husses gamla dator om jag vill blogga), svalkande fläkt från balkongdörren, jag har utsikt ner i trädgården och jag har skugga när solen lyser in. Det kan inte bli bättre!

_153

Nu fattas bara att jag ska ha en förlängningskabel så jag kan ha datorn här uppe! Husse? Det kan vi väl fixa medans matte är hos tandläkaren?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Mitt torn har flyttat på sig!”

  1. Så härligt det ser ut, som en drottning tronar du längst upp på trädet. Känner en annan katt som älskar att ligga där, längst uppe, och bara titta ner och ha stenkoll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *