Tack till alla generösa kattvänner!

Det här med att säga ett djupt och ärligt menat TACK tycker jag är oerhört viktigt! Att för Örebro katthems räkning få ha en monter på NERKs stora kattutställning som hölls i helgen var verkligen också något att tacka extra för då det inbringade väl behövda slantar och gåvor!

Så framför allt ett TACK till föreningen NERK (Nerikes Kattklubb) som så väl förstår vilket värde det har för Örebro katthem att på detta sätt få sprida information och skapa kontakter!
IMG_3119
Katthemmet fick en mycket välkommen fodersponsring av Royal Canin, en hel stapel med godsaker! Särskilt kattungefodret tror vi ska komma väl till pass! Ödmjukt TACK för detta!
IMG_3117IMG_3116
Katthemmet fick en fin gåva av James Wellbeloved-teamet också, en låda fantastiska katthalsband och blötmat med lamm – det senare kommer att bli värdefullt för våra katter nu när de ska återhämta sig efter magsjukan. Tack så mycket från hjärtat!
IMG_3204
Och till Happy Dog Happy Cat riktas också ett tack för omtänksamma gåvor!
IMG_3118
Sist men inte minst ett stort TACK till alla er andra kattvänner – publik, utställare och funktionärer som kom till katthemmets monter, skänkte mat, leksaker och annat till katthemmet, och köpte lotter eller lade en slant i insamlingsbössan! Totalt inbringade detta hela 4 730 kr som blir ett välkommet bidrag till katterna! ♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack till alla generösa kattvänner!”

  1. Mjausingen, härligt vad mycket slantar lotteriet tassade in trots att jag inte fick vara högvinst för matte! Undras hur mycket det hade blivit om jag varit det? Fast… Jag vill nog stanna hemma hos husse, matte, pappa Jansson och farbror Pejst ändå, för tänk om jag skulle hamna hos nån som inte lånade ut mej till din mattes knä? Det var JÄTTEMYSIGT där, och det är en superfin filt ni fått, hoppas ni mojjar lika skönt i den som jag gjorde!

    1. Mjau värst av allt var att filten råkade hamna i Stora mattes packning till Landet av misstag, men det ska vi ta igen senare! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *