Tigertisdag!

IMG_2993
Nova är vår alldeles egen tiger! ”Min lilla hjortrontiger!” säger husse ofta. Och nu vill Nova jama lite extra eftersom det är TigerTisdag idag! TigerTisdagen är en del i projektet Katt-hjälper-katt där Mjau kattmat och svenska katter tillsammans med WWF gör en insats för att rädda världens utrotningshotade tigrar. Nova tänder en blå stjärna för tigrarna!
Hjälp till, du med! Och som alltid: Stöd också ditt lokala katthem!
tiger

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *