Rapport från sjukläget

toaMissarna på katthemmet kryar på sig lyckligtvis! De har fått en hel del uppmärksamhet – i lokalradio Örebro både ett inslag igår och en intervju idag (Länk HÄR, ca 11 minuter in i inslaget), samt en notis i NA! Kul att det uppmärksammas så klart men samtidigt kändes det som att mediareportrarna var nästan lite besvikna att det inte gick att krydda soppan med något mer dramatiskt än kattkräks! Typ som bilden:  ——–>

Jag har dessutom hört jamas om att denna kattkräksjuka drabbat massor av katter i Malmö-trakten, stackars missar!

Vi skickar extra Krya På Dig-jam till vår kompis Sippos husse också! Han fick en jobbig influensa och hamnade på sjukhus till och med. Hoppas du snart får komma hem och få spinnhealing av Tindra och Sippo, det är det bästa som finns!

Annars går sjukläget ut på att efter helgen så har matte och husse samt även Stora matte kraschlandat med någon sorts influensa med feber, hosta och snuva så det är totaldäckade stackars människor vi har…

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rapport från sjukläget”

  1. Stackars era människor som sliter så hårt att då får en massa sjuka! Ni får ta ordentlig tass om dem Wikki, Nova och Tanja. Skönt i alla fall att gästerna på Katthemmet börjar pigga på sig.

    Vi skickar litet healingspinn till alla behövande <3

    1. Mjau det är skönt att ha sina människor hemma men det går ju knappt att vara i knäet på nån av dem när de hostar så att allting hoppar! Vi spinner också och önskar att de ska bli friska på direkten! (Stora matte säger att hon fått kattsnuva!) NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *