Lucifer möter SkaparKatten idag…

lucif2
Vandra i frid till de Sälla Tassemarkerna i SkaparKattens Rike, vördade nestor Lucifer! Tänk vilken otrolig levnad du haft från den där dagen då du stoppades ned i Alladin-asken tills nu…

luc3Matte Eva skriver på FB:
”Idag är det en tung och sorgsen dag.
Lucifer kommer få vandra över bron hos veterinären kl 15.
Född 2001-06-15 2016-04-14.
RIP kommer sakna dig men nu får du slippa värken och må bra.”

Denna sköna kille, patriark hos Eva som har katthemmet i Skara, genom åren försedd med mängder av utställningsmeriter (Allt från ”Årets Katt i Billingebygdens Kattklubb” och BIS i huskattsklassen) visade verkligen hur glatt och avslappnat det gick att charma allt och alla varje gång vi (Mjau, Wikki FlatCat alltså…) sågs på NERKs utställningar i Örebro. Lucifer  gosade med hela hjärtat!lucif
Det är tyst och stilla vid Bron. ÄnglaKatterna putsar sina vingar glänsande och Sankte Pelle ser till att PärlePorten är redo att öppnas. När en Mycket Speciell Katt ska komma så är alla förväntansfulla. De minsta ÄnglaKattUngarna, som har somnat i en liten hög i en sovgrop i SkaparKattens Mjuka Svans, är de som väntar ivrigast – för de vet att snart kommer en sådan katt som kan berätta tusen sagor och tusen minnen, en som levt alla sina nio liv till fullo.

SkaparKatten spinner så att floder av lysande vårblommor öppnas överallt där matte och Lucifer nu färdas för sista gången tillsammans, spinner och spinner: ”Det är fullbordat!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lucifer möter SkaparKatten idag…”

  1. Alltid lika sorgligt när dagen kommer som vi vet att den alltid gör. *snyft *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *