Läge att tassa till Ikea?

giltig-serveringsskal__0409921_PE570244_S4 giltig

Jag har letat efter om ”mitt IKEA i Örebro” kan ha dessa skålar ur ett tillfälligt sortiment som heter  ”GILTIG”… Men lyckas inte få svar. Suck. På IKEA Västerås verkar de finnas i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Läge att tassa till Ikea?”

  1. De är tyvärr slut på IKEA i Västerås – jag tror att jag köpte de sista via mitt ”ombud” – hihi! Men går de inte att beställa via IKEA.se?

    1. Kurr, det skulle visst vara ”limited edition” så chansen att hitta fler är väl minimal. Men det finns ju alltid annat att fynda, så… NosPuss Wikki

  2. Matte såg koppar och fat på vårt närmaste Ikea för en vecka sedan. Hon kan åka dit igen och köpa om de finns kvar och ni fortfarande vill ha. Hur många och vilken kulört föredrar ni?

    1. Kurr, de är nog slut på de flesta Ikean nu är jag rädd, de blev otroligt populära. Man ser så mycket man skulle vilja ha, men vi ha så många fina saker ändå redan, har jag insett. Tack rara du för det omtänksamma erbjudandet, dock. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *