NosPussar till ICA i Hällefors!!!

ICA Hällefors
De har styrt om sina ”pantknappar” för gåvor i Hällfors ICA-butiker nu så att skänkta pantpengar delas lika mellan Hundstallet och Örebro Katthem!!!!

Vilket underbart initiativ av butikschefen Niklas med stab som ordnat detta, han får tusen NosPussar och CyberKattBlommor från mig!!!
blomma

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “NosPussar till ICA i Hällefors!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *