Med en iskall tass i verkligheten

fritzlina
Ja, hon lever fortfarande. Men det är nätt och jämnt… Den lilla utmärglade kattflickan hittade nästan livlös i en snödriva. Länge har hon gått ute och svultit, det finns inte ett uns underhudsfett på den magra kroppen som kan hålla henne varm längre.

SnuffeFonden samlar in hjälp till lilla Fritzlina!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Med en iskall tass i verkligheten”

  1. Hoppas sååå att det inte är för sent, utan att hon kan räddas till ett bra och kärleksfullt liv! Vi har tassat in en liten peng! Buff Sven å company

  2. Får tårar på nosen när jag ser denna lilla magra kattflicka.Håller alla mina tassar & klor för att hon ska överleva och få tillbaka ”hullet”. Tack från hjärtat till er som räddar henne!
    Nospussar Smiley

    1. Lilla Fritzlina vilar trygg i SkaparKattens famn. Ibland får vi bara låna en underbar misse ett kort ögonblick… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *