Grattis Chanda och Smiley!!!

Ni har också jamat hem varsitt av mina JulPaket!
Mail med betalningsinstruktioner kommer i morgon! ♥
NosPussTack för att ni hjälper mig att hjälpa!
Här får ni en rolig julblomma:
ljushållablomma
Någon som kan gissa vad den är gjord av?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis Chanda och Smiley!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *