Wikkis JulPaket nr 17 – vinnare: Ann!

Vad tror ni om att det äntligen kommer ett JulPaket som ger något till ”mitt eget” katthem här i Örebro? Mjou, nu är det dags! Nova och jag hade lappdragning (Vi har samlat ihop alla omkringtassade lappar igen… Det tog en stund!) i morse och gjorde klart så att vi nu vet vilka katthjälpare som ska få de återstående JulPaketen också. Sedan gjorde vi konfetti utav lapparna och singlade ned från balkongen så att det åtminstone ska se snöigt ut någonstans! (Fast bilden är från 2013 när vi inte hade bott här så länge!)
IMG_7624
Så här kommer ett vackert och välmatat JulPaket:
IMG_5479
I botten ligger ett alldeles ultracharmigt kuddfodral med en drömmande kattunge. Sedan är det laddat med kärlek: En trio julänglar musicerar, katter mediterar, och den lilla lurviga grå musen piper när man tassar till den!
IMG_5485IMG_5482
Skylten med sovande katt på laddning är ett alldeles unikt ex som Stora matte skapat. Den skimrande lilla kannan ska du ha din gräddskvätt i… Glasunderläggen med blommor på följde med av bara farten, liksom en lek-pekare, en prydnadskatt med pärlhalsband, praktisk kattburk och kasse, anteckningskatt….
IMG_5486
Lite söta smycken är ju helt OK också: Världens minsta kattörhängen, en panterbrosch och ett glänsande kärlekshalsband. Mjau, och lite till! Det är alltid gott om saker i mina JulPaket!
IMG_5487
Att vara med i auktionen på det här JulPaketet är busenkelt:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på tisdag kväll den 22/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Wikkis JulPaket nr 17 skänker alltså pengen till:

Örebro katthem!!!

Första budet: 100 kr jamas in av Sven!
Andra budet: 250 kr bjuder Ann-sofie!
Tredje budet: 300 kr bjuder Ann ♥
Fjärde budet: 350 kr bjuder Ann-sofie över med!
Femte budet: 400 kr bjuder Sir Rufus!
Sjätte budet: 450 kr från Ann-sofie!
Sjunde budet: 500 kr från Ann!
Åttonde budet: 550 kr höjer Ann-sofie!
Nionde budet: 600 kr lägger Ann till!!!
Tionde budet: 650 kr bjuder Ann-sofie! *oj oj så spinnande*
Elfte budet: 750 kr spinner Ann loss med! Oh!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

31 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 17 – vinnare: Ann!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *