Rapport på auktionsfronten…

IMG_5618[1]Förlåt min frånvaro… Juletider är långa jobbartider för mattar och hussar, och för mig är det lugnast att hålla svansen nära kroppen så att den inte blir trampad på, när våra människor jäktar omkring!

Fast jag skickade iofs iväg matte och husse på ett sådant där fint julbord på ett slott häromkvällen – de hade en riktigt sådan där ”Lady & Lufsen”-festmåltid i en underbar miljö… Jag önskar jag hade fått följa med och smaka hjortfiol, vildsvinsköttbullar och sådana där godsaker!

Så här ligger det i alla fall till på auktionsfronten med mina JulPaket:

Paket nr 1 gick iväg med PostKatten igår och landar i nästa vecka hos Mhistel! Slanten är insatt till katterna i Morrbottten också.

Paket nr 2 fick också PostKatten igår – så snart kan du få dina injamade saker, Smiley! Stockholms katthem har pengarna på väg till sig.

Paket nr 3 står just fint inslaget och ska lämnas till PostKatten på måndag så att den kommer till Theres! Pengen för det är insatt till Djurskyddet Kristinehamn så klart.

Paket nr 4 ska jag sätta igång att packa in fint nu till Agneta! Grattis! *svansdans*

Paket nr 5 har jag just hittat en passande kattong till och ska plocka fram lite fint julpapper till, vinnare är Timmi och betalningsinstruktioner är på väg per mail! Kurr!

Paket nr 6 skulle jag ha aviserat vinnare till redan för tre dagar sedan (Förlåt!) men det är vår vän busiga Räkan som jamat hem det. Grattis! Betalningsinstruktion kommer till dig också! ♥

Paket nr 7 vann vännerna Dui & Deco redan för två dagar sedan (Pinsamt vid min svans!) så här kommer äntligen ett: Grattis! Ni får också mail!

Paket nr 8 går till Mimmi! Grattis till dig också! Mail kommer lite senare idag! Och jag lovar att packa in alla saker jättenoga!

I eftermiddag kommer paket 9, paket 10 och paket 11. Och så ska jag plocka  ordning paket 12, paket 13 och paket 14 så att de finns redo UTAN mer förseningar!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rapport på auktionsfronten…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *