Wikkis JulPaket nr 9 – vinnare Ludwig!

Kurr och burr i kylan! Här kommer en glimt av mitt nionde JulPaket! Det skulle ha varit postat i onsdags, men jag hade för mycket i tassarna den dagen…. Hoppas att ni ska tycka det är värt att vänta på!
IMG_5382
Här hittar du inte bara en häftig kökshandduk (Som kan sys om till en kuddkatt om man vill!), en läckert skimrande smyckeask med en liten ÄnglaBerlock i, ett brevpapper som nog har många år på nacken, och ett Katten Gustaf-album som är lite gulnat av ålder i kanterna men ändå tidlöst!
IMG_5385
Den här verkligen sensuella kattfigurinen kommer att bli till paketvinnarens glädje, och så ingår lite dekaler, en leksak att fylla med kattgodis och mycket mer…. Som alltid så brukar paketen innehålla mer än det som visas på bilderna – för det är så roligt att glädja den som får paketet!!!
IMG_5387
Så här gör du för att bjuda på auktionspaketet, reglerna är jätteenkla:

JulPaketet auktioneras ut, precis som i vanlig auktion, under en viss tid, och den som innan angiven tidpunkt lämnat det högsta budet har vunnit alla sakerna på bilderna ovan.
Skriv ditt bud i kommentaren nedan! Du får själv bevaka kommentarsfältet för att ha koll på om ditt bud bjuds över av någon annan!
Den som har gett högsta bud på onsdag kväll den 16/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Pengarna för Wikkis JulPaket nr 9, har vi tänkt, ska gå simma över havet och hamna hos:

Gotlands katthem!!!

Så höj tassen, kära vänner, för våra medkatter på ön!
Första budet: 50 kr som startbud från Klosterkatterna!
Andra budet: 150 kr jamar Dui & Deco! ♥
Tredje budet: 300 kr budar Ludwig med en nosbuff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 9 – vinnare Ludwig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *