Mosad av mycket…

Översvämning

Visst är det superkul att få mail. Men just nu, trots antispam och rensa-hysteriskt-automatiskt-inställt-stopp, så rasslar det in ett par hundra mail om dagen. Nånstans har min mailadress spridit sig och blivit väldigt populär…

Men det kan ju vara trevligare än att inte få mail alls??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *