Vi spinner för dig, Sippo…

Vi är många nu som tröstespinner och tänker hela tiden på bloggbroder Sippo! Den tunga stunden har kommit när SkaparKatten kallar, och vi vet hur det sliter i hjärtat för hans fina husse!

sip2
Vi alla i cyberkattrymden och bloggkattosfären kommer att vara med dig, Sippo, och spinna dig trygg, hela vägen!!! Tassa i Frid, du den främsta av bloggkatter!!! *snyft*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

23 reaktioner till “Vi spinner för dig, Sippo…”

 1. *tårar på morrhåren*

  Usch ja, vi är alla så ledsna för Sippo och husse Peters skull, måtte skaparkatten slå sin varma goa svans kring dem….

 2. Svarta vingar – ja, absolut svarta vingar till en svart katt! Blev så innerligt glad över den detaljen…

  Att Sippo måste lämna oss är förfärligt hemskt – men att han måste lämna sin husse och tjejerna är miljoner gånger värre! Jag ber hela dagarna (och nätterna) för Peter just nu, och jag är till lika delar imponerad och tacksam att han orkar hålla oss andra informerade när alla hans krafter går till att hålla sig själv uppe för Sippos skull. Det är per definition KÄRLEK!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatterna.

  1. Mjau, det hade blivit (Med Sippo-jam) ”fjolligt med vita” – dessa är dessutom SÅ vackra….
   Peter är modig mitt i all ångest fastän han inte inser det själv – och visst är det kärlek!!!
   NosPuss Wikki

  1. Mjauuuuuahaaauuuuahhhaaaaaaaaaaaaaaaaagnyyyyl…. Vi vill inte mista dig, Sippo, så lova att komma änglatassande massor till oss allihopa??? *tårar på tassen* NosPuss Wikki

 3. Oh Sippo!Det är många som gråter för hur tapper du har varit.Men när skapar katten vinkar en till sej då måste man gå till henne.Hon vill ha ditt sällskap nu.Nu blir du frisk hos henne o får träffa alla dina vänner igen.Du sitter på ditt lilla moln o vakar över Gubben o dina Tjejer.Du blir deras skyddsängel.Dom kommer att sakna dej så oerhört mycke.Men tiden kan dom tänka på allt roligt o galet du ställt till med.Du kanske hälsar på dom o spanar på vad dom sysslar med.En sak ska du veta.Det är många som saknar dej.Men många små änglar som blir glada att få träffa dej igen.Nu kan du leka o ha det bra med dina vänner.Kram <3

 4. Skicka vidare massa kramar o spinn från oss tre här! <3 <3 <3
  Av nån anledning kan jag inte kommentera nåt på fb idag . . . 🙁

 5. Sippo var en av de första bloggkatterna vi lärde känna för över 5.5 år sen och vi har troget följt honom sen dess. Sippo, du fattas oss också!
  Vi tänker även väldigt mycket på husse Peter, det är så otroligt tungt att ta ett sånt beslut, även om man vet att det är rätt.
  *tröstnosbuffar till er alla*

 6. Inte ens den som varit mångas förebild i bloggvärlden undgår livets gång. Saknaden kommer märkas hos många. Just nu känns det som om enda trösten är att Sippo har haft ett fantastiskt liv tillsammans med husse Peter.

  1. Mjau, ett sådant liv som många katter drömmer om…. Skönt att du kunde stötta Peter och Sippo också den sista tiden! NosPuss Wikki

 7. Säkerligen gick det ett andäktigt och vördnadsfullt sus genom luften i regnbågslandet när den Store Sippo visade sig! 🙂

 8. Sippo var en av våra allra äldsta och bästa bloggvänner. Vilken klok och snäll katt du var, Sipoo. Vl saknar dig, kompis <3
  Så vackert skrivet och bilden är så fin <3
  Många varma tröstkramar och tassklappar till husse och Sippo och alla andra vänner

  1. Mjau, vi får hålla varandra i tassen och trösta! Och hoppas att Viska eller Tindra vill axla Sippos bloggande! NosPuss Wikki

 9. Åhhhh neeeeeej!! Inte finaste Sippo! Jam blev jättebautalessen när jag såg detta.. Jag kommer förevigt sakna honom, lessen att jag varit så frånvarande.. Om jag hade kunnat göra det ogjort så hade jag gjort det…. Massa nosgos och kärlek med styrkekrafter till husse Peter, Viska och Tindra… Tänker på er massa mycket! Sippo kommer aldrig bli bortglömd… Och han kommer aldrig lämna er helt… Han sitter på sitt moln med Snuffe och de andra och vakar över er.. Tills ni ses igen och jam, då blir det kjamnosgos till tusen.. Det är jag säker på <3

  1. Mjau Penny, var inte orolig – Sippo och alla vi andra vet hur mycket en katt har att ta tass om, eller hur? Att man är frånvarande ibland betyder ju inte att man glömt sina vänner. Riktiga vänner finns där ändå! I en eller annan form! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *