En magisk katt – det är jag!

Ni vet väl att egentligen är alla katter magiska? T ex det där fenomenet som gör att vi kan dyka upp på de märkligaste ställen där vi inte befunnit oss alldeles nyss – eller försvinna lika obegripligt…. IMG_5227
IMG_5228Som Wikki FlatCat är det ju inte svårt att utnyttja det och tassa in på Eskilstuna Teater för att träffa en av mina idoler i den magiska branschen – just bara för att han är en som värnar om katter – även hemlösa katter! (Du kan läsa om det t ex i en krönika HÄR!)

Så jag tassade med Stora matte in på 4e raden och väntade ivrigt…
IMG_5231
Och efter en härlig föreställning – en hund sågades itu och lappades ihop igen, puh! – så hoppade jag upp och vinkade till Carl-Einar med tassarna medans alla applåderade som mest… Vilket fick honom att utbrista ”Va! Det är en katt i publiken!???”

Carl-Einar har jag skrivit om här på bloggen flera gånger tidigare, om hans pjäs ”Katten i brunnen” och kärleken till den egna åldriga missen… Nu fick jag äntligen träffa honom:
IMG_5234
(Jo han har rött läppstift!!)  Och titta vad jag har fått:
IMG_5322
CD-skiva med hela ”Skärvor” – med dedikation!!!  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
IMG_5323
Jag blev inte borttrollad men jag tror att jag förtrollade lite kattglädje till Carl-Einar!
Och nu ska jag trolla: CD-skivan här ska bli en liten Wikki-Auktion! Ett Trolleri-Tasseri, till förmån för behövande katter, som kommer lagom till helgen! Ni vill väl vara med?? Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En magisk katt – det är jag!”

  1. Åh vad kul! Vi vill vara med så klart men matte åker bort i helgen så vi får svårt med budandet.. så vi kan kanske smygstarta genast med 75 bara för att börja.. Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *