Den vackraste av de vackra – på sitt sätt…

Giggo nu
En del katter kliver in och stjäl en bit av ens hjärta från första stunden man ser dem. Katten Giganto är en sådan. Ni som läst min blogg en tid minns nog när jag berättade om hans infångning på den hemska soptippen… Så här ser han ut idag! Visst är han vacker på ett alldeles eget sätt!

Nu har Giganto fått löfte om att bli adopterad för alltid av sin jourmatte, och det gör mig så glad! *svansdans*

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Den vackraste av de vackra – på sitt sätt…”

  1. Dining påminner om vår älskade änglakisse Korre <3 Härligt att du får stanna i ditt akuthem!

  2. Vilken underbar äldre kattherre, är svag för sån’a! Nu ser han lugn ut och får njuta i varma bäddar och alltid vara mätt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *