Tack Nalle, hur visste du…?

Jag har en hälsning till Sörens matte Nalle ifrån Stora matte:
”Tack för de fina skrinen med dina underbart vackra kattmålningar på! Och varmt tack för innehåll som ska bli till katthjälp! Men en sak av det som fanns i dem behåller jag för en gångs skull till mig själv:
coll
Den lilla grå mjukiskissen var nämligen den enda som saknades i min samling!”

Visst är hon knasig, våran Stora matte!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tack Nalle, hur visste du…?”

  1. Ha vad kul. Ibland lyckas man och från Eskilstuna lyckades jag få med din Viftare hem. Kommer på posten nån´dag när jag kommer ihåg det.
    Kramen.

    1. Äsch menar Storamattes Viftare såklart Wikki. Du gillar väl inte när Morrhåren fladdrar.
      Nospuss på dig tjejjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *