Stilstudie Festis

IMG_4827
Festis är en rutinerad utställningstjej. Hon låter sig t o m kammas på magen utan protester… (Skulle aldrig en Wikki göra…)
IMG_4828
Och domarens nos- och huvudpillrande – med massor av beröm så klart – det tar Festis med jämnmod. Så klart att hon vann!
IMG_4837

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stilstudie Festis”

    1. Tänk om min päls kunde vara lika formidabelt välfluffad? Oj oj då skulle jag kunna konKURRera med Festis! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *