Förlåt att vi är sega på att svara på kommentarer…

Vi har varit lite trötta. Mycket som stannar upp lite i värmen och man orkar bara sitta ute på balkongen och drömma. Just nu funderar jag också på varför matte köpte ett kattgrästräd som är så högt att vi inte når bladen???
IMG_4510[1]
Växten är en kantdracena, den är ofarlig för katter! Lite hårdtuggad men ätbar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förlåt att vi är sega på att svara på kommentarer…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *